fbpx

Ticaretin artık büyük kısmının internet üzerine taşındığı günümüzde, küçük/büyük birçok firma faaliyetlerini e-ticaret ile devam ettirmek istemektedirler.

Büyük firmalar kolayca güzel satış rakamlarına ulaştığı halde, küçük girişimcilerin bu şansı yakalaması ya zaman alıyor yâda hiç gerçekleşmiyor. Peki, nedir problem?

Olaya genel bakalım, ilk önce tüketici gözü ile inceleyecek olursak durumu, sizler en beğendiğiniz ürün bile olsa uygun fiyatla da sunulsa ismi duyulmamış bir siteden alışveriş yapar mısınız? % 80 hayır diyor bu soruya. Problem nedir diye bakacak olursak güven ilk sırada geliyor. Maalesef ki internet üzerinden yapılan alışverişlerde birçok müşteri aldatılmıştır. Bu sebeple kurunun yanında yaşta yanar misali insanlar ismi duyulmamış sitelere güvenmiyor.

Pazaryerleri dediğimi N11, Gg, Hepsiburada gibi siteler ürün müşteriye ulaştıktan sonra onaylama seçeneği sunduğundan rahatlıkla alışveriş yapılıyor. Yâda adını duyurmuş büyük firmalara güveniliyor.

Biz nasıl yapacağız. Bu güveni nasıl sağlayacağız. İlk amaç bilinir bir marka yâda site haline gelmektir. Büyük firmaların hızlıca başarmasının sebebi reklam için ayırdıkları yüksek bütçelerdir. Ulusal kanallar dâhil birçok mecrada büyük firmaların sitelerinin reklamlarını görürüz. Bu reklamlar işin büyük kısmını hallederler.

Reklam bütçesi kısıtlı firmaların ise doğru adımla başlaması gereklidir. Tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz ki bunun en masrafsız yolu, pazaryerlerinde mağaza açmaktır. N11, GG, Hepsiburada, Amazon, Trendyol, Epttavm gibi bir çok platformda rahatlıkla mağaza açarak satışa başlayabilirsiniz. Aynı anda da kendi e-ticaret sitenizi kurarak ilk adımı atmış olursunuz.

İkinci aşama yaptığınız her satışın paketine sitenizin isminin bulunduğu broşür vs. doküman eklemektir. Örneğin N11 mağazanızdan ürünü alan kişi memnun kaldı ise bundan sonraki alışverişleri sitenizden yapmak için istekli olacaktır. Biz sadece N11 ve Gg mağazalarımda 6.000 civarı satış yaptık. Ve faturamızda sitemizin adı bulunuyordu. 1 yılın sonunda hiç reklam bütçesi ayırmadan ziyaretler başladı. Şu anda ortalama 40-50 ziyaret ile haftada belli sayıda satış almaktayız.

Peki; pazaryerlerinde mağaza nasıl açarız, ürün nasıl buluruz, sitemizi nasıl otomatik hale getiririz. Tüm bu soruların cevaplarını adım adım uygulamaları ile E-Ticaret Patronu Eğitim Setimizde anlattık. Geldiğimiz noktada güzel faaliyetler yapan sitelerimiz için sıfıra yakın reklam bütçesi ayırdık.

Sizde alın hemen okumaya başlayın uygulayın. Sonuçlara şaşıracaksınız. Eğer ki reklam için ayıracak bütçeniz var ise o zaman faaliyetleriniz hızlıca katlanmaya başlayacaktır.

E-Ticaret Patronu Eğitim seti .pdf formatında olup alım sonrası hemen indirilebilir haldedir. Ayrıca piyasada çok daha az bilgi içeren setlerin binlerce dolar fiyatı gibi değil herkes faydalansın diye çok uygun fiyat ile sunuyoruz.

Hemen okumaya başlamak için www.eticaretpatronu.com

Canlı WhatsApp Desteği