fbpx

Ülkemizin ortalama gelir durumunu düşündüğümüzde çalışanların büyük kısmı ek iş yapmak için niyetliler. Bir kısmı sadece niyet ederken diğer kısım da bu heveslerini hayata geçirirler. Bu noktada en büyük engel sermayedir.

Malumunuz ek iş yapmak için olan istek kazanç düşüklüğüdür yoksa hiç kimse neden gününün dinlenme bölümlerinde iş yapmak istesin. Kazanç düşük olduğu için ek iş planlarken en büyük engel sermaye olmamasıdır.

Tam bu noktada aslında bilinenden çok daha fazla imkân mevcuttur. Günün 1-2 saatini ayırarak güzel kazançlar elde edilecek sistemler mevcuttur. Önemli olan doğru sistemi bularak doğru şekilde uygulamak.

SERMAYE GEREKTİRMEYEN İŞLER NELERDİR

Bu alan çok geniş olsa da birçok geçerli birkaç tanesinden bahsedeceğiz.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER

Piyasada en çok yapılan işlerden biridir. Bir el beceriniz varsa onu ürüne çevirebilirsiniz. En yaygını bilekliklerdir. Piyasada oldukça fazla bulunsa da özel modeller her zaman alıcı bulur. Çok düşük maliyetler ile malzemeleri temin edebilirsiniz. Ürünleri de instagram, facebook üzerinden çok rahat satabilirsiniz. Bu durumda bir engel vardır. Satış çok fazla ise yani yıllık 20 bin TL üzeri ise vergi ödemeniz gerekiyor. Bunun içinde şirket sahibi olmalısınız. Ama küçük çaplı satışlarda problem olmayacaktır.

Küçükten başlayarak mağaza açmaya kadar giden iki ürün kokulu taş ve sabun yapmaktır. Bu konuda da yine minimum maliyetler ile malzeme temin edilerek yüksek cirolu bir iş haline getirilebilir.

Satacağınız ürün ne olursa olsun, müşteri illaki kapıda ödeme talep edecektir. Bu sebeple devreye yine fatura kesme zorunluluğu girer.

O halde ne yapmak gerekir?

Birçok toptancı firma binlerce ürününü bayilik sistemi ile sunmaktadır. Sizin adınıza kapıda ödeme göndererek komisyon ödemesini yapmaktadır. Doğru ürün ve toptancı ile özellikle instagramda çok büyük cirolar elde edebilirsiniz.

Bu şekilde 3 farklı sermayesiz ticaret metodunu, ürün temini, instagram butiği açmak, satış yapmak, satışları artırmak konuları ile birlikte E-Ticaret Patronu Eğitim setinde örnek uygulamalar ile birlikte anlattık.

Herkes faydalansın diye çok uygun fiyatlar ile sunduğumuz seti aldığınız an indirerek okumaya başlayabilirsiniz.

Onlarca farklı kategori ve firma tavsiyesi de içerisinde mevcut olan eğitim setimizde; size tam zamanlı işler dahil tüm e-ticaret metotlarını anlatmaktayız.

Tamamı uygulanmış, sonuç alınmış sistemleri öğrenerek öncelikle ek gelir isterseniz de tam zamanlı iş sahibi olmak bir tık ötede.

Hemen okumak için www.eticaretpatronu.com

Canlı WhatsApp Desteği