fbpx

Günümüzde perakende ticaretin büyük oranı artık internet üzerinden olmaktadır. Gerek çok çeşitli ürünlere bir tık ile ulaşma kolaylığı gerekse de fiyat alternatifleri tüketicileri online alışverişe sevk etmiştir. Bu çerçevede N11 de mağaza açmak satış oranlarımız için büyük fırsattır.

İnternetten ticaretin yoğunluğunun yanı sıra birçok tüketicinin aldatılma yaşaması sebebiyle oluşan güvensizlik ortamı mevcuttur. Bu sebeple insanlar genelde bilinen yerlerden alım yapmaya istekli olurlar. Ülkemizde Gittigidiyor ile başlayan güvenli ödeme sistemi sonrasında bir çok farklı platform açılmasını sağlamıştır. Bunlardan en çok tercih edilenleri; N11, Gittigidiyor, Amazon, Trendyol, Hepsiburada, Epttavm dir.

Güvenli ödeme sistemi ürünün müşteriye doğru şekilde ulaşmasının akabinde ödeme onayı vermesidir. Bu sayede tüketici hakları maksimum düzeyde korunmaktadır.

N11 de mağaza açmak konusuna gelince, akılda olan soru şu, neden e-ticaret sitesi kurarak değil de N11 de mağaza açmak gereklidir. Üstelik tüm platformlar yüksek komisyonlar alır iken. Cevap çok basit aslında, tüketici bilinmeyen bir siteye değil, bilinen platformlardan alım yaparlar.

Ayrıca tüm platformlar yani pazaryerleri sizin adınıza ulusal kanallar dâhil birçok mecrada yüksek bütçeli reklamlar yaparlar. Bu da mağaza satışlarına yansır.

E-Ticaret sitenizde satış yapmak istiyorsanız bile ilk adım N11 de mağaza açmaktır. Mağazanızdan yapacağınız 1000-1500 satış sonrası sitenizin de bilinirliği otomatik olarak artacaktır.

N11 DE MAĞAZA NASIL AÇILIR

Mağaza açmanın en basit olduğu platformdur. Satış potansiyeli de tatmin edecek düzeydedir.

N11 DE MAĞAZA AÇILIRKEN İSTENEN BELGELER

  • Vergi Levhası
  • İmza sirküleri
  • 6 aylık faaliyet belgesi
  • Nüfuz cüzdanı fotokopisi

Ayrıca N11 tarafından hazırlanmış evraklarda tarafınızdan imzalanarak sisteme yüklenir. Ortalama 3 günde mağazanız onaylanır.

Burada en çok merak edilen bir konuya açıklık getirelim. Yeni kurulan bir firmanın 6 aylık faaliyet belgesi doğal olarak bulunmaz. O halde nasıl yapacağız? Çözüm çok basit, ilk başvuruda yüklenmeyen 6 aylık faaliyet belgesi sebebiyle mağazanı onaylanmaz. Akabinde müşteri hizmetlerini arayarak şirketin yeni kurulduğunu iletirsiniz. Mağazanı aynı gün onaylanır.

Tabi olay mağaza açtıktan sonra başlar. Ne satılacak, müşteri ilişkileri nasıl olacak, başarılı mağaza nasıl olunacak. Bu konuda 4 yıllık tecrübemizi E-Ticaret Patronu Eğitim Setine aktardık ve çok uygun fiyata sunuyoruz.

Aylık 600-700 adet satış oranı ile başarılı mağaza olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Eğitim setimizi hemen okumak için www.eticaretpatronu.com

Canlı WhatsApp Desteği