fbpx

Kıymetli arkadaşlar, eğitimi setim oldukça fazla rağbet gördü. En büyük itiraz, “bu kadar bilgi çok ucuza” şeklinde oldu. Amacım piyasada fahiş fiyata hayal satanlara karşı da savaşmaktı. Şimdiye kadarki süreçte başarıldı diye düşünüyorum.

Eğitim setimi almak isteyenlerden gelen en yoğun soru “kazanç garantisi veriyor musun” şeklinde idi. Bu konuya da açıklık getirmek istedim.

Eğitimin kazanç garantisi var mı? Kesinlikle evet ama şarta bağlı. Bu şart nedir yazının sonunda ileteceğim. Öncelikle nasıl bir içerikle karşılaşacaksınız ona bakalım.

TAMAMEN TECRÜBE: Eğitimimizin içeriği toplamda 5 yıllık e-ticaret serüvenimizden oluşuyor. 2 yıl ek iş sonraki 3 yıl da aktif tam zamanlı e-ticaret sistemleri anlatılıyor. Bu süreçte yaşadığımız tüm adımlar kronolojik olarak ekran görüntüleri desteği ile anlatılmıştır.

UYGULANMIŞ SONUÇ ALINMIŞ SİSTEMLER: Eğitim setimizde bulunan tüm bilgiler, uygulanmış, test edilmiş, sonuç alınmış bilgilerden oluşuyor. Tecrübe etmediğimiz hiçbir bilgiyi size sunmadık. Ve yine tüm uygulama aşamaları adım adım ekran görüntüleri ile anlatılmaktadır.

BİRDEN FAZLA SİSTEM: Eğitim setimizde tek bir sistem değil 8 farklı e-ticaret sistemi anlatılmaktadır. Stoklu, stoksuz, firma kurarak, firmasız, ek iş yâda tam zamanlı 8 farklı sistemden istediğinizi seçerek uygulayabilirsiniz. Hepsini aynı anda da uygulamanız mümkün.

ÖZEL TAKTİKLER: Birçok eğitimcinin rakip oluşturmamak adına anlatmadığı çok özel e-ticaret taktiklerini de sunuyoruz. Bu sayede piyasada aynı işi yapanlardan bir adım önde başlamanız hedefleniyor.

SÜRECİ SATIN ALMAK: 5 yıllık süreçte hatalar yaptık, çözümler araştırdık, yeni uygulamalar bulduk. Bu çalışmalar yeri geldi haftaları aldı bizden. Size direkt sonucu sunuyoruz, bu sayede çok daha hızlı başlayacaksınız.

ERTESİ GÜN SATIŞA BAŞLAMAK: Adım adım uygulama yaptığınızda ertesi günden itibaren satışlarınız başlayacaktır. Şimdiye kadar mağaza açan tüm okuyucularım bu durumu yaşadı.

HAYAL DEĞİL HEDEF: Eğitim setimizde kesinlikle abartılı, hayal içeren bilgi yoktur. Tamamen gerçekçi bir süreç ve sistemler anlatılmaktadır. Şunu uygulayın kazanın değil, biz bunu uyguladık böyle kazanıyoruz, sizde uygulayın kazanın diyoruz.

SAĞLAM REFERANS: Eğitimde anlattığımız tüm sistemlerin uygulama sonuçları için kendi mağazalarımızı referans gösteriyoruz.

TAM SİSTEM SUNUYORUZ: Şöyle ürün bulun bu şekilde satın yerine ürünü de buradan bulacaksınız, şu şekilde uygulayacak ve kazanacaksınız diyoruz. Tüm kaynaklar dâhil sistemler sunuyoruz.

SİZE BAĞLI KAZANÇ SİSTEMLERİ: Eğitimimizde belli bir kazanç sınırı yoktur, uygulamaları arttırdıkça yükselen bir sistem mevcuttur. Yani siz ne kadar kazanacağınıza karar verecek, adım adım uygulayacaksınız. Final hedef holding olmaktır.

Kısaca özetlersek, uyguladık, sonuç aldık, siz de uygulayın sonuç alın şeklinde bir mantık ile eğitimimizi hazırladık.

İLK SORUNUN CEVABI: Kazanç garantisi var mı, evet var çünkü anlattığımız tüm bilgileri uyguladık sonuç aldık, size tek düşen aynı yoldan giderek aynı sonucu almak. Süreç içinde kendinizden de katacaklarınız ile daha da fazlasını kazanmanız mümkün.

KAZANMA ŞARTI: Kazanmanın tek şartı var uygulamak. Biz size tüm reçeteyi sunuyoruz, uygularsanız kazanırsınız diyoruz. Lakin uygulamaz iseniz doğal olarak kazanmanız mümkün olmayacaktır.

Canlı WhatsApp Desteği