fbpx

Eticaret piyasasında belki de en çok dolaşan soruyu cevaplayalım. Hangi amazon eğitimi? Buna en güzel cevabımız neden amazon eğitimi sorusu olacaktır. Gelin konuyu biraz açalım.

Önce eğitim konusuna bakalım. Eğitim her alanda hayatımızın vazgeçilmezidir. Bir işi hakkıyla yapmak için mutlaka bilmeli öğrenmeli uygulamalı. Her meslek için eğitim alınmasa da olur düşüncesi de vardır. Bir nevi doğruluk payı vardır. Bu noktada devreye deneme yanılma sistemi gelir. Ama denerken bile bazı bilgilere ulaşmak gerekir. Lakin deneme yanılma para ve zaman kaybını da beraberinde getirir.

Şöyle düşünün deneme yanılma ile 1 yılda öğrenilecek bir konuyu, bu işi zaten denemiş, yanılmış, çözmüş, hatta farklı bilgiler üretmiş kişiden öğrenirseniz süre belki de 1 aya düşecektir.

Eğitimde en büyük handikap internettir. Bilgi bombardımanı olan internette herkes bir bilgiyi doğru diye sunar. Doğruluğunu test etmek neredeyse imkânsızdır. Klasik eğitimde ise doğru olmayan bilgi zaten sunulmaz. Bu çerçevede eğitim alınmalıdır ama araştırarak.

Gelelim eğitimcilere. İki kısım eğitimci vardır. Birincisi tüm kazancını eğitimden sağlar ama yaptığı ticaretten kazandığını söyleyerek belki de kazandırmayacak sistemini satmaya çalışır. Eğitim fiyatı yüksektir çünkü tek gelir kaynağıdır. Anlattıklarında kendi faaliyetlerinden, mağazalarından örnekler vermez. Sadece uygulayın benim gibi kazanın derler. Ama onlar eğitimden kazanırlar. J Ayrıca sakın başka eğitim almayın gereksiz derler. Çünkü gerçeklerin ortaya çıkmasını istemezler. Destek ise sınırlıdır.

İkinci kısım ise zaten anlattığı sistemden kazanıyordur. Lakin emek, tecrübe, taktikler gibi birçok bilgiyi hazır sunduğu için belli bir ücret talep eder. Fiyat düşüktür, eğitimde uygulama sonuçları vardır, kendi mağazalarından kazanç örnekleri sergilerler. Gerçekten bilgi öğreten eğitimleri desteklerler.

Şimdi gelelim Amazon meselesine. Amazon eğitimleri genelde birinci kısım tarafından satılır. Satılır dedim çünkü amaç para. Birçok okuyucumdan aldığım bilgiler bu söylediklerimi doğrular nitelikte. Yüksek ücretleri eğitimlere ödersiniz, amacı para olan kişilere çok kazandım diye resim çekmeleri için finans sağlarsınız. Sistem ya çok zordur çünkü sadece kazanç anlatılır problemler anlatılmaz, yâda uygulanamayacak kadar karmaşıktır.

Amazon dropshipping yâda Amazon FBA güzel bir kazanç kapısıdır lakin Türkiye’de ikamet ederek değil. Bunun yerine Türkiye’de maliyetsiz, risksiz, stoksuz ticaret çok daha kolay yapılmaktadır. Bu sebeple eğitim, program, destek adı altında sürekli ödeme yaparak riskli bir sisteme girmek yerine, daha stabil eğitimler alarak başlanabilir.

Eğitime illa ki ödeme yapın yâda benim eğitimi alın demiyorum kesinlikle. Youtube üzerinde bile yüzlerce ücretsiz eğitimler mevcuttur. Parça parça izleyerek, deneyerek te yol alabilirsiniz. Ya da yurtiçinde ticaretle ilgili amacı para olmayan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Eğitimde en önemli konu destektir. Eğitim sonrası ulaşamayacağınız bir paketi kesinlikle almayınız. Malumunuz her bilgi anlatılsa da uygulamada destek ihtiyacı mutlaka olacaktır.

Araştırın, karşılaştırın, okuyun, inceleyin sonra adım atın.

Canlı WhatsApp Desteği