fbpx

Kıymetli dostlar piyasada oldukça fazla eğitim var ve eticaret eğitimi almak çok doğru bir hareket iken maalesef ki bazılarının insanları yanıltıcı ve kazandırmayan sistemleri anlatması maddi manevi zarara yol açmaktadır.

Eğitim setimi çok uygun fiyata vermem ve tüm desteği ücretsiz sağlamamın ana amacı da bu sistemler ile maddi manevi kayıpları önlemek.

Öncelikle bir haber paylaşacağım. Lütfen dikkatlice okuyun. Hürriyet Gazetesi  03.02.2019 haberi HAYAL TACİRLERİ

Bizim de anlatmak istediğimiz aslında tam da bu konu.

Önce eğitimlere yüksek rakamlar ödüyorsunuz, ilk başta problemsiz görünen sistemleri teslim aldığınızda patlıyor. Maalesef ki yüksek kayıplar yaşıyorsunuz.

İsmini kullanmak istemediğim bir eğitimcinin içeriğini inceledim. Eğitimin yarısında Amazon Mağazanız kapanırsa nasıl açtırırsınız konusunu anlatıyorlar. 5 yıldır aktif e-ticaret yapan biri olarak garip geldi durum.

Düşünün size hayatınızın fırsatı olarak yüksek fiyatla sunulan eğitimin yarısında; mağazanı kapanacak ama açmayı biliyoruz konusuna değinmişler. Bu bana önce hastalığı yayan sonra da ilacını satan büyük firmaları aklıma getirdi.

Eğitime yüksek ödemeler yapıyorsunuz, günlerce emek veriyorsunuz lakin her sabah uyandığınızda ilk baktığınız, acaba mağazam kapandı mı? Belki de bunu düşünerek uykuları kaçırıyorsunuz.

Bazı eğitimlerde ise elinizi kaptırıyorsunuz bedeniniz gidiyor. Giriş paketi, gelişme sistemi, sonuç avantaj hizmeti, destek mail fiyatı vs. vs. ekstra maliyetler ile kazanmak yerine neredeyse haraca bağlanıyorsunuz.

Bakın Amazon’da ticaret yapılır. Çok ta güzel kazanılır. Lakin tüm şartları yerine getirirseniz. Ama çok daha az risk ve sıfıra yakın sermaye ile Türkiye’de de kazanılır.

Tüm amacımız bunu anlatmak, faydalı olmak. Eğitimden sonra whatsapp ve telefon üzerinden ücretsiz desteğimiz de bu amaca yöneliktir.

Eğitim alın ama aldanmayın. İyi inceleyin araştırın ki kayıplar yaşamayın.

Biz size balık satmıyoruz. Balık satarsak her gün yeniden almanız gerekiyor. Maddi anlamda işimize gelir lakin para amaç değil araçtır bizim için.

Biz size tüm olta takımını veriyoruz ayrıca balıkların bol olduğu tüm yerleri de gösteriyoruz.

Size düşen uygulamak kazanmak.

Ayrıca şunu yapın kazanın da demiyoruz. Biz yaptık kazandık ve şu şekilde uyguladık, sizde uygulayın kazanın…

Sıfır maliyet, sıfır risk, yüksek satış yüksek kazanç bir yanda yüksek masraf yüksek risk diğer yanda seçiminizi yapın.

Canlı WhatsApp Desteği