fbpx

Herkesin malumu 2020 yılının en acı olayı dünya genelinde Covid-19 olarak ta bilinen corona virüsünün yayılmasıdır. Tüm dünyadan pandemi ilan edilirken gerek işlerimiz gerekse de kazançlarımız olumsuz etkilenmiştir. E-Ticaret ile bu kayıpları kısa sürede atlatmak mümkündür.

Covid-19 yani corona virüsü Çin’in Wuhan şehrinde çıkmasının akabinde tüm dünyaya hızla yayılmıştır. Bu salgına küçük büyük tüm devletlerin hazırlıksız yakalanması büyük kayıplara sebep olmaktadır. En büyük kayıp ise ekonomide olmuştur. Birçok ülkede ticaret neredeyse durmuştur.

Genel olarak ticaretin durması e-ticaret piyasasına çok farklı bir yansıma ile kendini göstermiştir. Özellikle Covid-19 karantinasında olan insanların internetten alışveriş yapma isteği sayesinde, bu alana ilgi artmıştır. Peki, bu durum nasıl değerlendirilebilir?

CORONA VİRÜS E-TİCARETE İLGİYİ ARTIRDI

Bulaşıcı bir virüs olan Corona yani Covid-19 dan korunmak için bir çok ülke karantina çerçevesinde sokağa çıkmayı kısıtlamıştır. Bu süreçte birçok fiziki işyeri de çalışamaz hale gelmiş, işten çıkarmalar, işsizlik te adeta virüs gibi yayılmaya başlamıştır. Bu süreç e-ticaret sayesinde en hızlı ve kayıpsız atlatılabilir aslında.

Kendi mağazalarımızda da yaşadığımız durum e-ticaret satışlarının 3 4 kat arttığı yönündedir. Bunun sebepleri arasında evden çıkmak istenmemesidir. İnternetten birkaç tıklama ile tüm ürünleri kapıya kadar getirtebilme konforu bu alanın potansiyelini artırmıştır.

GELECEK E-TİCARETTE

Corona virüs salgını tamamen geçse bile insanlar psikolojik olarak bir süre kalabalıklara karışmak istemeyecek ve internet üzerinden alışveriş yapacaklardır. Bu süreçte internete uzak birçok insan alışverişin pratikliğini keşfedecek ve e-ticareti ilk sırada tercih edecektir.

EVDE KAL PARA KAZAN

Bozulan ekonomik düzende e-ticaret ne gibi imkânlar sunar?

Fiziki mağazası olanlar ürünlerini internet üzerinden açacakları mağazalarda çok kolay şekilde satabileceklerdir. İşyeri açma yasağı bittikten sonra bile bu yönde girişimlerin olması, güvenli gelir kaynağı sağlayacaktır.

İşten ayrılmak zorunda kalanlar yâda işten çıkarılanlar için e-ticaret kurtarıcı bir nitelik taşımaktadır. Özellikle stoksuz ticaret yani dropshipping sayesinde kısa sürede sıfır stok maliyeti ile on binlerce ürünü mağazalarında satışa sunabileceklerdir.

Maaş kesintileri sebebiyle ödemesi aksayanlar ek gelir için de yine e-ticaret ile kısa sürede kazanmaya başlayarak maddi rahatlama sağlayabilirler.

Biz de bu süreçte DropGelir e-Ticaret ve Dropshipping eğitimi ile ihtiyacınız olan tüm bilgileri, 5 kitap 350 sayfa bilgi olarak sunmaktayız. Tüm bilgilerin sıfırdan adım adım anlatıldığı eğitimimizde her aşamada whatsapp desteği ile yanınızdayız.

Corona Virüsün etkilerini azaltmak için katkı amacı ile eğitim kitaplarımızı çok çok uygun fiyata sunmaktayız.

Yapmanız gereken alın, okuyun, uygulayın, kazanın.

Parolamız; corona virüs maddi düzeninizi bozmasın, #evdekal para kazan.

Canlı WhatsApp Desteği